Termeni și Condiții

Termenii și condițiile generale de vânzare se aplică vânzărilor de bunuri oferite de către S.C. New Catwalk S.R.L. prin intermediul site-ului www.lenjerietriumph.ro, și respectă legislația în vigoare.

În accepțiunea acestor termeni,

Cumpărător: o persoană fizică sau juridică, care emite o comandă.

Vânzător: S.C. New Catwalk S.R.L., RO27771651, J12/2062/2010, sediul social: str. Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj.

Comandă: un document trimis prin intermediul site-ului sau prin e-mail, telefonic, prin care cumpărătorul specifică produsele și cantitățile solicitate, precum și datele complete de facturare și livrare. Comanda are valoare contractuală în momentul în care este confirmată de către vânzător. După confirmare, vânzătorul se obligă să respecte termenii de livrare conveniți, iar cumpărătorul se obligă să respecte termenii de plată.

Date personale

Datele personale solicitate de către vânzător conțin:

– în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care va fi contactată persoana pentru predarea coletului.

– în cazul persoanelor juridice: numele firmei, CUI, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care va fi contactată persoana pentru predarea coletului.

Aceste date for fi folosite de către vânzător exclusiv în scopul înregistrării comenzii și livrării în bune condiții, și nu vor fi înstrăinate către terțe părți. În cazul plății prin card bancar, datele nu vor fi memorate în nici un fel de către vânzător.

Prețuri

Toate prețurile sunt în lei și includ TVA.

Prețurile de pe site nu sunt obligatoriu la fel cu cele din magazine, și nu constituie o obligație de a vinde din magazin la prețurile de pe site.

Stoc

Toate produsele prezentate pe siteul www.lenjerietriumph.ro sunt pe stoc, gata de livrare, disponibile în magazinul din Cluj.

Produsele marcate cu Stoc epuizat sunt produse care urmează sa fie aduse din nou.

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin e-mail sau prin telefon.

Promoții

Promoțiile nu se cumulează și se consideră în limita stocului disponibil. Data limită a unei promoții se afișează pe bannerul corespunzător pe site. Comenzile on-line vor beneficia de promoție până la acea dată inclusiv.

Confirmarea comenzii

Odată cu confirmarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Schimb de produse

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform Ordonanța urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii (reglementează informațiile ce trebuie oferite consumatorilor în stadiul precontractual) și Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic republicată în temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea și completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Dacă doriți schimbarea unui produs, puteți face solicitarea de schimbare în termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.

Din motive de igienă nu se pot returna produse de lenjeria intimă: chiloți, boxeri, tanga, slipi, sutiene, sutiene silicon, seturi care conțin chiloți sau articole intime, ciorapi.

De asemenea nu se pot returna produse care prezintă semne de uzură, au fost purtate, folosite, cu etichete rupte.

Produsul pe care doriți să îl schimbați trebuie sa fie nou, nefolosit, cu toate etichetele, însoțit de bonul fiscal sau factura în original, precum și de formularul de retur completat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat de client prin e-mail.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea acestuia și de a-l expedia înapoi clientului pe cheltuiala acestuia.

După recepția produsului trimis de dvs. și constatarea că este nefolosit, produsul va fi schimbat.

Înainte de a trimite orice colet către noi, vă rugam să ne anunțați în prealabil, telefonic sau prin e-mail.

Returul produselor noi, nefolosite

Conform legislației din România puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.lenjerietriumph.ro în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea lor.

Dacă doriți să returnați sau să schimbați un produs, conform OU34/2014 trebuie să completați și să ne trimiteți un formular de retur, pe care îl găsiți accesând contul dvs. pe site.

Produsul returnat trebuie să fie nou, nefolosit, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile și documentele de care dispune și cu care a fost expediat de magazinul nostru.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul transportului pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

Returnarea banilor se va face în contul bancar indicat de cumpărător pe formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea de către furnizor a produsului returnat.

Returul produselor defecte sau livrate greșit

În cazul în care primiți produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii/recepției, vă rugăm să completați în mod obligatoriu un proces verbal pe care vi-l pune la dispoziție agentul de livrare. În lipsa acestui proces verbal de constatare, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricație sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactați în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați prin telefon acest lucru în termen de 24 de ore, pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.

Costurile de retur al produsului defect sau livrat greșit și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de www.lenjerietriumph.ro.

În cazul situațiilor sus menționate vă rugăm sa ne anunțați cele întâmplate în e-mail la adresa office@lenjerietriumph.ro.

Produse deteriorate

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Ordonanța de urgență nr.34/13.06.2014

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25 mai 2018 este aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“Regulamentul”).

Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, considerăm că este un moment potrivit să vă informam cum protejăm datele dumneavoastră personale și cum ne însușim prevederile Regulamentului.

 

Pentru a vă veni în întâmpinare, în scopul unei corecte și complete informări vă vom răspunde la o serie de întrebări relevante, prezentându-vă totodată, corelativ întrebărilor și răspunsurilor furnizate, declarația operatorului de protecție a datelor privind site-urile web și, în același timp, informații pentru persoanele vizate în temeiul articolelor 13 și 14 din Regulament.

 

Informații generale privind procesarea datelor

Societatea acordă o atenție sporită protecției datelor dumneavoastră personale și respectă cu strictețe reglementările legale privind confidențialitatea datelor.

Informațiile personale sunt colectate pe acest site numai în măsura în care este necesar din punct de vedere tehnic. Informațiile nu sunt niciodată vândute sau transmise terților pentru niciun motiv.

Prezenta informare vă oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care este asigurată această protecție, a tipului de informații colectate precum și o detaliere a scopului colectării.

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

În sensul Regulamentuluidatele personale sunt definite ca fiind ”orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizica identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

 

Care sunt datele personale pe care le prelucrăm/datele afectate?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele de identificare ale persoanei vizate (calitatea de persoana vizată o pot avea: partenerii contractuali, furnizorii, clienții, angajații), date demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastră sau din surse publice atunci când deveniți partenerul nostru, respectiv, persoană vizată, în accepțiunea Regulamentului.

Datele personale sunt colectate numai dacă ni le comunicați personal. În afară de aceasta, nu sunt colectate date cu caracter personal. Orice prelucrare a datelor dumneavoastră personale care depășește domeniul de aplicare al permisiunii legale este posibilă numai pe baza consimțământului dumneavoastră expres.

 

Cum prelucrăm datele dumneavoastră personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime. Este necesar să ne urmărim interesele legitime pentru a ne îmbunătăți serviciile și relația cu partenerii deserviți, care reprezintă un factor cheie pentru succesul nostru în afaceri. Datele colectate și stocate ne ajută să aflăm mai multe despre interesele și nevoile dumneavoastră. Acest lucru ne permite să acționăm în consecință,  printr-o abordare adaptată nevoilor dumneavoastră.

 

Care este scopul procesării datelor dumneavoastră personale?

Vom procesa datele personale colectate ale persoanei vizate în scopul încheierii și executării contractului cu aceasta. Prelucrarea se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) din Regulament.

Executarea contractului poate implica, spre exemplu, oferte, comenzi, vânzări, facturare, asigurarea calității.

 

Care sunt categoriile de destinatari ai datelor dumneavoastră personale?

 • Autoritățile publice în cazul legislației prioritare.
 • Furnizori externi de servicii sau alți contractanți.
 • Alte organisme externe, în măsura în care persoana vizată și-a dat consimțământul sau o transmisie este permisă din cauza unui interes predominant.

 

Pentru a atinge scopurile mai sus menționate utilizăm furnizori de servicii, respectiv împuterniciți conform art. 28 REGULAMENT, de exemplu furnizorii noștri de servicii pentru hosting, platformă și servicii de întreținere sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor și SMS-urilor, contactarea telefonică sau imprimarea de materiale publicitare personalizate. Aceștia sunt furnizori externi de servicii și furnizori de servicii din cadrul societății.

 

Asigurăm, prin reglementări contractuale, că acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care se utilizează în mod obișnuit un alt nivel de protecție a datelor și pentru care nu există nicio decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege. Pentru mai multe informații despre protecția corespunzătoare a transferului internațional de date sau a copiei acestora, vă rugăm să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor, prin e-mail la adresa: office@lenjerietriumph.ro

 

Transferuri internaționale de date 

În prezent, datele sunt păstrate în locațiile noastre din Romania. În cadrul executării contractuale, datele persoanelor vizate ar putea fi utilizate și în afara Uniunii Europene, spre exemplu către furnizorul de servicii de e-mail și companiile afiliate.

În cazul în care va fi necesar să transferăm informațiile dumneavoastră către alte societăți sau prestatori de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). (SEE este alcătuit din țările Uniunii Europene, Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia) vom avea în vedere faptul că acestea au legi echivalente în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private. Acest tip de transfer de date poate avea loc dacă serverele noastre (respectiv, locul unde stocăm datele) sau furnizorii și prestatorii noștri își au sediul în afara SEE.

Dacă transmitem datele dumneavoastră către o țară din afara SEE, ne vom asigura că acestea sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transferpersonal-data-third-countries_en). În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract care să reflecte aceste standarde.

 

Cum vă puteți administra acordurile exprimate?

Pentru a vă putea oferi produse și servicii personalizate, respectiv, cât mai apropiate de nevoile dumneavoastră, putem prelucra date personale care permit identificarea preferințelor și/sau a comportamentului dumneavoastră în sfera noastră de competență, inclusiv prin procese automate, care nu presupun intervenție umană. Pentru aceasta,  vom ține întotdeauna cont de opțiunile dumneavoastră.

 

Cât timp prelucrăm datele dumneavoastră personale?

Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pană la momentul încetării relației contractuale, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare aceste date în scopul de a le prezenta autorităților publice, spre exemplu autorităților fiscale. De regulă, această stocare o facem pentru o durată de 10 (zece) ani. Stocarea și transferul datelor dumneavoastră personale către autoritățile publice în scopul îndeplinirii unei obligații legale se bazează pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) din Regulament.

 

Care sunt drepturile dumneavoastră și cum pot fi exercitate?

Ca și persoană vizată, puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact menționate mai sus în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră în conformitate cu Regulamentul. Aceste drepturi sunt următoarele:

 • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 din Regulament),
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 din Regulament),
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (”dreptul de a fi uitat”) și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 din Regulament),
 • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 din Regulament),
 • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament),
 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 din Regulament),
 • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 din Regulament).
 • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a Regulamentului (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 din Regulament)

 

Utilizarea cookie-urilor
Site-urile de internet utilizează așa-numitele cookie-uri în mai multe locații. Acestea servesc pentru a face oferta noastră mai prietenoasă, eficientă și sigură. Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate pe computer și pe care browser-ul dumneavoastră le salvează. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt așa-numitele cookie-uri de sesiune. Acestea sunt șterse automat la sfârșitul vizitei. Cookie-urile nu cauzează deteriorări ale computerului și nu conțin viruși.

 

 

Utilizarea Google Analytics
Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web al companiei Google Inc. (“Google”). Google Analytics folosește așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt fișiere text salvate pe computerul dvs. care permit analiza utilizării de către dvs. a site-ului web. Informațiile generate de modul cookie despre utilizarea acestui site web sunt, în mod normal, transferate pe un server Google din SUA și salvate acolo. În cazul activării anonimizării IP pe acest site, cu toate acestea, adresa dvs. IP este mai întâi trunchită de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state membre contractante din Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă este transferată pe un server Google din SUA și trunchiată acolo. Google utilizează aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua utilizarea acestui site, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web pentru operatorul site-ului web și pentru a efectua servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului web și a internetului cu privire la operator web. Adresa IP transmisă de browserul dvs. în legătură cu Google Analytics nu este combinată cu alte date de la Google. Puteți preveni salvarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare în software-ul browserului dvs. Rețineți că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza pe deplin toate funcțiile acestui site web. În plus, puteți preveni captarea datelor generate de cookie și utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) la Google, precum și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea pluginului browser disponibil la următorul link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). În lumina discuțiilor privind utilizarea instrumentelor de analiză cu adrese IP complete, am dori să subliniem că acest site utilizează Google Analytics cu extensia “_anonymizeIp ()” și, prin urmare, adresele IP sunt redirecționate doar într-o manieră trunchiată pentru a împiedicându-le să fie legate de persoane. Mai specific, pentru browserele de pe dispozitive mobile, faceți clic pe acest link <a href=”javascript:gaOptout()”> Link </a> pentru a preveni capturarea anonimă de către Google Analytics pe acest site pentru browserul dvs. în viitor, a unui așa-numit “cookie de oprire”.

 

Urmărirea conversiilor Google Ads
Acest site utilizează Urmărirea conversiilor Google Ads, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc. (“Google”). Urmărirea conversiilor Google Ads utilizează, de asemenea, “modulele cookie” stocate pe computerul dvs. care permit analiza utilizării site-ului web. Informațiile generate de modul cookie despre utilizarea acestui site web sunt transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a site-ului web, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului web pentru operatorii site-urilor web și în furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea internetului. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părți, dacă acest lucru este cerut de lege sau în măsura în care este necesar.

 

Utilizarea unui buletin informativ
Când vă înregistrați pentru newsletter-ul nostru, ne furnizați adresa dvs. de e-mail și, în mod opțional, alte informații. Utilizăm aceste date exclusiv pentru a vă trimite newsletter-ul. Păstrăm datele pe care le dezvăluiți în aplicația de newsletter până când anulați abonamentul la newsletter-ul nostru. Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului din buletinul informativ destinat acestui scop sau prin trimiterea notificării corespunzătoare. Prin dezabonare, revocați utilizarea adresei dvs. de e-mail.
De asemenea, folosim adresa dvs. de e-mail pe care o primim în legătură cu vânzarea unui produs sau serviciu exclusiv pentru publicitatea directă sub formă de buletin informativ pentru produse sau servicii pe care le vindem care sunt similare cu cele pe care le-ați comandat, nu v-ați opus pentru utilizarea e-mailului dvs. În acest fel. puteți contesta utilizarea adresei dvs. de e-mail în orice moment fără a suferi alte costuri decât costurile de transmisie, în funcție de tarifele de bază. Obiecția dvs. (și astfel anularea buletinului nostru de știri) poate fi comunicată prin trimiterea mesajului corespunzător la adresa noastră de e-mail.

 

Administratorul informează utilizatorii că încredințează prelucrarea datelor cu caracter personal următoarelor entități:

 • Analiză a traficului
 • Servicii de curierat
 • Sisteme de afiliere
 • Procesator de plăți
 • Firme de marketing
 • Furnizori de servicii IT pentru lenjerietriumph.ro

 

Notificare de securitate

Deoarece păstrarea în siguranță a datelor dumneavoastră cu caracter personal este o prioritate pentru noi,  am constituit echipe de securitate specializate, care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că, citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile, înainte de a utiliza sau de a furniza date personale pe site-ul acestora.

Pentru ca datele dumneavoastră personale să nu fie accesibile terților, luăm toate măsurile tehnice și organizaționale care se impun în vederea salvării acestora într-un format adecvat. Cu toate acestea, securitatea totală a datelor nu poate fi garantată atunci când se comunică prin e-mail; din acest motiv, vă recomandăm ca transmiterea către noi a informațiilor confidențiale să o realizați prin intermediul serviciilor poștale.

Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. Din acest motiv, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pentru a fi mai aproape de nevoile dumneavoastră, în scopul facilitării accesului la datele dumneavoastră personale, la nivelul companiei, am numit un responsabil cu protecția datelor, care poate fi contactat dacă există nelămuriri cu privire la orice aspect ce ține de protecția datelor personale.

Totodată, vă reamintim că vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale în orice moment; aveți dreptul la informații privind datele personale salvate, originea și destinatarii, precum și despre scopul salvării acestora, în orice moment.

Vă puteți exercita drepturile anterior menționate, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la sediul nostru, S.C. New Catwalk S.R.L., RO27771651, J12/2062/2010, sediul social: str. Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj sau contactând ofițerul nostru pentru protecția datelor în orice moment utilizând următoarele adresa de e-mail: office@lenjerietriumph.ro

Coșul meu
Închide Favorite
Close Recent vizualizate
Categorii
Ce Spun Clienții Noștri
din 1303 recenzii